Lomi lomi massage

Lomi lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven.

In de Huna (een Hawaiiaanse filosofie) gaat het voornamelijk om respect, harmonie en liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. Tijdens de massage ervaart het lichaam respect, harmonie en liefdevolle aanraking. Een lomi lomi massage heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel en op de zintuigen. De Mana (Levensenergie) stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor vastgezette spanningen vrijkomen en een goede gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt u zich weer als herboren.

Lomi is een Hawaiiaanse term voor massage en betekent drukken, kneden en wrijven.

Een lomi lomi massage is een volledige lichaams-massage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Hierbij wordt met de handen en zelfs met de onderarmen gemasseerd.

Bij de massage van 30 minuten worden uw rug en achterkant van de benen gemasseerd.
Bij de massage van 45 minuten worden uw rug, achter- en voorkant van uw benen gemasseerd.
Bij de massage van 60 minuten worden uw rug, achter- en voorkant benen, eventueel buik en gelaat gemasseerd.

30 minuten €33.00
45 minuten €40,50
60 minuten €46,50

Naast de lomi lomi massage kunt u ook kiezen voor: