Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt u spieren en stimuleert de bloedcirculatie van u en uw kind. Het zorgt ervoor dat u ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt.

In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van uw zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en u zal u beter in uw vel voelen.

De laatse periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merkt u vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderklachten. U voeten, benen, eventueel billen, armen, handen, rug, hals, schouders en eventueel uw buik krijgen een ontspannende massage.

Voor u buik en uw onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier- en orgaanverhoudingen in uw lichaam. Niet alleen u, maar ook u baby wordt heel rustig van de zachte aangename bewegingen.

Soms merkt u dat u lichaam vocht vast houdt en dat u slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten.

Mocht het u niet meer lukken om op uw buik te liggen dan is er een mogelijkheid dat er tijdens de massage een warm waterkussen word gebruikt. Zo kunt u op uw rug blijven liggen en toch uw rug laten masseren. Dit gebeurd dan tussen uw rug en de warm waterkussen.

Bij de massage van 30 minuten worden uw rug en achterkant van de benen gemasseerd.
Bij de massage van 45 minuten worden uw rug, achter- en voorkant van uw benen gemasseerd.
Bij de massage van 60 minuten worden uw rug, achter- en voorkant benen, eventueel buik en eventueel gelaat gemasseerd.

30 minuten €34.00
45 minuten €50.00
60 minuten €56.00

Naast de zwangerschapsmassage kunt u ook kiezen voor: